Bus schedule

🏢 🚧 🏢

We are doing everything we can to connect Trstenik and Sutomore.
Leave us your mail, so we can contact you when we connect it.

O putovanju

Od: Trstenik, RS Do: Sutomore, ME
Udaljenost
Buses 0
Prosečno trajanje putovanja 0 h 0 min
Karte od 0 HRK

Bus companies operating on this route

  Trstenik - Sutomore

  Prelazeći relaciju od Trstenika do Sutomorea slijedi vožnja koja iziskuje prelazak ukupno 410 km. Ovo putovanje je garantovano mirno i bezbjedno.

  Važno je naglasiti da autobus na ruti Trstenik - Sutomore ide na put u pravilu praktički svaki novi dan. Novoizgrađene autoceste čine da nemate razloga za brigu pa i da odrijemate na putu.

  Autobusi kreću prvi put u danu na svoje putovanje do navedenog grada u 12:05. Ovu relaciju vozi samo kompanija CROATIA BUS d.o.o. Velika brojka autobuskih preduzeća nudi mnogo linija na ruti između kojih onda možete birati.

  Naglasimo i da preduzeća za buseve na ovoj liniji u jednom danu uglavnom kreću na put 1 put i to od 12:05 do 12:05. Puno polazaka omogućava da domaćini i turisti planiraju dolazak na odredište u konkretno vrijeme tako da prema tom planiraju svoj prevoz do sobe.

  Okvirna cijena toga puta je 20 HRK. U toku prelaska puta autobus napravi stajanje do 7 puta, a u tim pauzama možete obaviti eventualno propušten telefonski poziv, odgovoriti na mail ili jednostavno malo predahnuti i protegnuti noge.

  Svoj put busom uz Vollo možete isplanirati iz svoje fotelje. Ukoliko insistirate na glavnu autobusku stanicuimajte na pameti da ste ovdje u prilici priupitati ličnost zaposlenu na šalteru za informacije u vezi kakvih nedoumica, kao i za obavijesti, novosti, akcije i novi vozni red.

  Lista prevoznika Trstenik - Sutomore

  Jedina kompanija koja vozi ovu liniju je CROATIA BUS d.o.o.

  Autobuska stanica Trstenik

  Za one umorne tu su caffe barovi idealni za jednu kratku crnu kafu za razbuđivanje. Autobuska stanica može, dođete li puno prije od vremena kada vam bus kreće, ponuditi zaista velik broj dodatnih sadržaja i usluga.

  Samo mala napomena, provjerite imate li kovanice za: garderobu, toalet te eventualno parking, odnosno nemojte sa 100 EUR plaćati jedva 2 EUR za WC-a na stanici. Od ostalih usluga i sadržaja na stanici po potrebi potražite: bankomate i mienjačnicu, trgovine mješovitom robom i pekare.

  Pripazite da budete u pravo vrijeme na stanici. Nije ni malo kul da bus, tj. vozač i ostali putnici čekaju samo tebe.

  Putovanje Trstenik - Sutomore

  Informacija o ruti mogla bi vam poboljšati vožnju. Uoči putovanja svakako se raspitajte ide li autobus za koji kupujete kartu autocestom.

  Naime, putovanje autocestom garantuje vožnju koja je bezbjednija, udobnija i brža za putnika. Ipak vrlo često vrijedi da je putovanje interesantnije putujemo li lokalnim cestama, jer tim putem smo u prilici uočavati kako su raspoređena sela i gradovi kojima prolazimo i kako izgledaju te kako tamošnji stanovnici žive.

  Nema sumnje da ćete autocestom biti ranije na odredištu, pošto vam je idući njom potrebno prosječno 6 sati. Cestama koje su lokalne trebat će vam više te tim putem nekada i više od jednog časa budete u zaostatku.

  Autobuska stanica Sutomore

  U Sutomoreu krenite do obližnjeg bara pa odahnite i popijte kaficu, a onda dolazi vrijeme da obiđete smještaj, smjestite se i započnete svoju avanturu. Nakon što dođete na vašu autobusku stanicu savjetujemo da kofere predate u garderobu, a za slučaj da je ona zauzeta raspitajte se postoji li i gdje se nalazi druga.

  Oprema autobusa na relaciji Trstenik - Sutomore

  Prije svega, istina je da se nekad u autobusu nađe i WC, no, ovo je prije izuzetak nego pravilo i ne valja se na tu mogućnost oslanjati. Autobusi na liniji od Trstenika do Sutomorea opremljeni su sa klimom, TV-om i WiFi internetom, a neki imaju čak šoko utočnice pa ćete imati mogućnost priključiti svoj uređaj da se napuni.

  Turisti se pokušavaju odmah po ulasku u bus spojiti na internet pa zbog slabe veze dolazi do prekida i nemogućnosti normalnog, ili ikakvog surfanja. Internet signal u busu često prilično šteka.

  Zašto je autobus najbolji odabir na liniji Trstenik - Sutomore

  Usporedimo sada autobus s drugim prevoznim sredstvima. Put od Trstenika do Sutomorea pokriven je različitim vozilima. Najznačajnija prevozna sredstva na liniji su ova: automobil, autobus, voz i avion.

  Isprva se automobil čini kao idealno rješenje. Govoreći o automobilu ne zaboravimo cestarinu. Za primjer, nedostatak automobila je taj što automobilsko gorivo drži cijenu, a to apsolutno nije sami trošak.

  Očita negativnost voza jest ta da je broj linija osjetno manji, a putovanje osjetno dulje. Dakle, niste slobodni birati među više svakodnevnih polazaka, ali ste u prilici i slobodni osloboditi si puste časove za put.

  Prevoz autobusom garantuje svima pristupačne cijene jednosmjernih i dvosmjernih karata. Nema sumnje, autobus garantuje udobnost, visoku kvalitetu i bezbjednost vožnje.

  Računajte, takođe, vrijeme i novac potreban za dolazak do grada s aerodroma. Koliko je putovanje avionom kraće, toliko je skuplje. Već svi znaju da avionske piste nisu i ne mogu biti u središtima grada, nego moraju biti smješteni u njegovoj oklini.

  Gradovi i mjesta kroz koja prolaze autobusi na liniji Trstenik - Sutomore

  Vozeći se autobusom prolazite ogroman broj mirnih i istorijski bogatih gradova i mjesta. Vožnja autocestom zna biti dosadna radi svoje jednoličnosti pa zato po ulasku u kakav grad posmatrajte baš sve.

  Putujući od Trstenika do Sutomore proći ćete: Niš, Aleksinac, Ražanj, i Kruševac. Dobro ih posmotrite i usput isplanirajte svoje slijedeće putovanje.

  O Trsteniku

  U ovom gradu tokom obilaska posjetite i gradske spomenike kulture, a ako niste sigurni koje su najviše bitne bez imalo ustručavanja se konsultujte s tamošnjim stanovnicima, tj. pitajte u kojem je dijelu grada smještena kakva turistička agencija gdje se mogu dobiti vodiči. U Trsteniku prvo posjetite i obiđete centar.

  Centralni gradski trg poslastica je za one željne neprestane gradske vreve. Na trgu ćete vidjeti grad u njegovom najglasnijem ritmu.

  Interesuju li vas sakralne gradnje pratite gradske znakove, odnosno pitajte mještane ili pretražite web. Ovo je područje bogato istorijom te je prava šteta ne osigurati dovoljno vremena za njegovo razgledavanje i upoznavanje.

  O Sutomoreu

  Bilo da želite posjetiti divne oaze prirode, bilo da želite svjedočiti djelićima istorije i diviti se impresivnim građevinama Sutomore je neupitno vaše odredište. Najvjerovatnije ste birali ovaj grad jer na ponajbolji način spaja ponajljepše prirodne ljepote, ne samo kroz svoje parkove nego i kroz okolinu grada, i savremen tj. urbani životni stil.

  Za ljubitelje nešto manjih područja i gradova u CG tu su: Žabljak, Plužine, Andrijevica, i Šavnik. Ako bi željeli nastaviti putovanje u druge evropske destinacije sigurni smo da ćete praktički odmah pronaći svoju destinaciju na Vollo.me, a ako rađe želite detaljnije istražili Crnu Goru, razmislite o ovim: Cetinje, Bijelo Polje i Herceg Novi.